+7 964 325-38-38
+7 (812) 325-38-38

Anda üürile eramaja esimene korrus.

About this offer

Anda üürile kesklinna lähedane ja valgusküllane eramaja esimene korras.

Teie käsutusse jääb avar päikseline elutuba kaminaga, kaks eraldi magamistuba, köök köögimööbli ja tehnikaga, duširuum koos infrapunasaunaga, kokku 107 m². Maja ees asuvat kiviparketiga kaetud hoovi piirab aed ja puldist avanev autovärav, parkimiskohad kinnises ja valgustatud hoovis. Korteril on autonoomne gaasikatel nii kütte kui sooja vee tarbeks, ventilatsioonisüsteem, kõikides tubades ja duširuumis on vesipõrandaküte. Võimalik on üürida ka ilma mööblita, hetkel on mööblist suur diivan ja tugitool elutoas ning magamistoas diivan, omaniku kaasabil on ka täiendava mööbli hankimine võimalik.

Elutuba on avar ja päikesepoolne ning seal on kamin. Köök on läbikäidav ja seal on kvaliteetne köögimööbel koos kogu vajaliku tehnikaga - keraamiline pliit, külmkapp ja nõudepesumasin. Kaks teineteisest eraldi asetsevat magamistuba, kus ühes on lükandustega riietekapp.
Duširuumis on dušinurk, infrapunasaun, pesumasin ning wc-pott. Esikus on avar lükandustega garderoobikapp ja väiksemas esikus stange üleriietele, suur peegel.

Oma teenuseid pakub Elion, Starman, paigaldatud juhtmed TV, telefoni/interneti ja kodukino tarbeks. Üürihinnas on juba kiire interneti ühendus ja prügivedu, üürile lisanduvad külm vesi, elekter ja gaas vastavalt mõõdikute näitudele, mis paiknevad eraldi ning kontrollivad vaid maja esimese korruse mõõdetavaid kulusi. Kõrvalkulud on suvel umbes 100 eurot ja talvel umbes 200 eurot.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda esimese kuu üür 690 eurot, tagatisraha (deposiit) 1380 eurot ja korter on Teile ilma vahendustasuta.

Maja on täielikult renoveeritud 2006. aastal ja asub tupiktänava lõpus. Hea infrastruktuuriga suurepärane asukoht ning samal ajal rahulik ja turvaline eramajade piirkond.

Olete oodatud. Kui Teil tekib küsimusi, siis võtke julgelt ühendust.

Complex facilities

  • Individual boiler room
  • Kitchen furniture
  • Washing Machine

Details

  • Internet
  • Fireplace
  • Fridge

Other facilities

  • Security
Download PDF Printed version
Any questions?
Request a consultation with the experienced managers that will help you in all matters
  • Alla Shinkevich
    Deputy Chief Executive Officer Certificate number: BN 04737 Request callback
Free consultation
We represent our clients’ best interests!
Safe and risk-free property deals